JESSICA, 2018. / Foto: Ivana Kujundžić
- Tekst se nastavlja ispod oglasa -

Jessica Atlić – McColgan ulazi na hrvatsku glazbenu scenu debitantskim singlom Propuštene šanse! Svoju prvu suradnju ostvarila je s Ivanom Dečakom koji potpisuje glazbu i tekst, a sama pjesma govori o propuštenim šansama koje smo svi nekada imali, ali i o trenucima nakon, kada o njima razmišljamo. Govori o putovima kojima iz određenih strahova ili blokada, nikad nismo krenuli. Neostvareni snovi i ideje o njima u takvim nas trenucima često okupiraju.

‘Dugo smo tražili pravu pjesmu s kojom ću se predstaviti. Cijeli proces stvaranja i snimanja bio je dug, zabavan i jedno sasvim novo iskustvo koje će imati posebno mjesto u mom sjećanju’, kaže Jessica.

Iako pjeva o propuštenim šansama, donosi nam pjesmu s pozitivnim stavom koja želi potaknuti na izlazak iz comfort zone, a pjesma je na neki način i njezina osobna priča. S ovom pjesmom Jessica kreće u ostvarenje svojih snova i u profesionalnom se smislu u potpunosti predaje glazbenom radu.

Propuštene šanse imaju i svoj videospot nastao pod redateljskom palicom Sashe Wellesa koji je svojom kamerom zabilježio odličnu atmosferu glazbenog susreta Jessice i pratećeg benda BluVinila. Aranžman potpisuje Boris Kapetan, a snimao je Domagoj Perišić u MPA studiju.