20 C
Vinkovci
Nedjelja, 19. svibnja 2024.

Joachim Lafosse započeo snimanje filma Keep Going

Više od autora

- vl promo-


Virginia Efir zvijezda novog Lafosseovog filma

Belgijski redatelj Joachim Lafosse je na području Maroka započeo sa snimanjem svog osmog filma ‘Keep Going’ sojevrsnu adaptaciju romantične novele ‘Continuer’ francuskog pisca Laurenta Mauvigniera. U glavnim ulogama će se pojaviti Virginie Efira i Kacey Mottet-Klein.

Ovo će biti prvi put da će se Lafosse baviti filmskom prilagodbom nekog djela, ali i prvi put će raditi s Virgine Efirom. Upoznao ih je sam pisac jer je znao kako su oboje iskazali interes za ekranizacijom njegove knjige.

Film će pratiti život Sybille, razvedene majke, koja se ne može pomiriti s činjenicom da njen 18-godišnji sin Samuel sve dublje tone u nasilje. Opterećena vlastitom prošlosti i okrutnom sadašnjošću, odvodi ga na dugo putovanje u Kirgistan. Uz pratnju njihova dva konja, majka i sin kreću u avanturu tijekom koje će se susresti sa Kirgistancima te prirodnim opasnostima i iznenađenjima koja su spektakularna, neprijateljska i lijepa…


Lafosse je poznat po drami ‘Private Madness’ (2004), komediji ‘Ca Rend Heureux’ (2006), drami ‘Private Property’ (2006), drami ‘Our Children’ i svom za sada posljednjem ostvarenju, drami ‘After Love’ koja je osvojila nagrade na američkim festivalima RiverRunu i onom u Filadelfiji.

Za međunarodnu distribuciju filma ‘Keep Going’ pobrinut će se francuski Le Pacte. [Filmofil]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno