15 C
Vinkovci
Petak, 2. lipnja 2023.

Joel Baker predstavio mixtape Bag Od Dreams

Više od autora

- vl promo-

Pjevač, tekstopisac i producent Joel Baker predstavlja mixtape ‘Bag Of Dreams’ i singl ‘Story’, nastao u suradnji s reperom Abra Cadabra. Singl ‘Story’ dobio je i prateći videospot u režiji Vicky Grout.

Izdanje ‘Bag Of Dreams’ Joel Baker pisao je u potpunosti sam, a zaslužan je i za dobar dio produkcije. No Joel kaže kako nebi bilo pošteno ne spomenuti suradnike koji su mu pomogli na ovom projektu.

Tako su se Bakeru na izdanju pridružili producent Hoost, koji je njegovoj staroj pjesmi ‘Further Than Feeling’ dao posve novo ruho, kao i KIN, Kojo Funds, Courage, već spomenuti Abra Cadabra te Maths Time Joy – na pjesmi ‘Extraordinary’, za koju Joel kaže da mu je najdraža s izdanja.


‘Ovaj projekt nastao je kako bih mogao prikazati sve boje moje palete. Ja sam generacija kojoj žanrovi služe da se miješaju, a ovaj projekt prikazuje upravo to. Negdje između J. Colea i Joni Mitchell pronaći ćete 7 pjesama koje kidaju moju dušu.’ – Joel Baker o mixtape izdanju ‘Bag Of Dreams’.

Mixtape ‘Bag Of Dreams’ i singl ‘Story’ hrvatskoj su publici dostupni u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa na linku.

STORY [VIDEO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno