19 C
Vinkovci
Subota, 24. rujna 2022.

Johnny Depp kao kralj Luji XV u filmu “Jeanne du Berry”

Više od autora

- vl promo-Objavljena je prva slika Johnnyja Deppa kao kontroverznog kralja Luja XV. iz nadolazeće povijesne ljubavne drame “Jeanne du Barry”. Režirala ga je francuska redateljica Maïwenn koja ujedno i glumi naslovnu ulogu, a film prati život Jeanne du Barry, posljednje kraljevske ljubavnice kralja Luja XV. koja se penjala društvenom hijerarhijom od svojih korijena iz radničke klase da bi postala kraljeva ljubavnica.

Uz Deppa i Maïwenn, glumačku postavu čine Benjamin Lavernhe, Pierre Richard, Melvil Poupaud, Noemie Lvovsky, Pascal Greggory i India Hair. Snimanje je započelo krajem srpnja u Parizu i regiji Île-de-France, nakon što je Deppovo suđenje za klevetu protiv bivše supruge Amber Heard završilo u lipnju, javlja Deadline.

Na tom suđenju Deppu je dodijeljeno 10 milijuna dolara odštete i 5 milijuna dolara kaznene odštete. Heard je dobila 2 milijuna dolara za protutužbu protiv Deppa. U srpnju je Heard podnijela službenu žalbu na ishod.

Ovo je Deppova prva velika glumačka uloga od “Minamate” iz 2020., gdje je glumio ratnog fotografa W. Eugenea Smitha. Depp je prije toga bio prisiljen napustiti spin-off franšizu Harryja Pottera, Fantastic Beasts, nakon što je izgubio postupak za klevetu protiv novina The Sun, koje su ga opisale kao “mlatitelja žena”.

Glumac je nedavno zaradio više od 3 milijuna funti nakon što je prodao svoju debitantsku kolekciju umjetnina, koja je sadržavala portrete slavnih poput Keitha Richardsa, Boba Dylana, Elizabeth Taylor i Ala Pacina.

“Jeanne du Barry” trebala bi biti objavljena na Netflix France nakon prikazivanja u kinima, a datum izlaska još nije objavljen. (izvor: ravnododna.com)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno