3 C
Vinkovci
Petak, 8. prosinca 2023.

Jonathan najavili objavu mini albuma To Love…

Više od autora

- vl promo-

Jonathan (uskoro mini album To Love) [cover]Grupa Jonathan objavit će u ponedjeljak 13. veljače u 9 sati mini album ‘To Love…’.

‘To Love…“ je prvi dio čiji će nastavak, nazvan ‘Or To Hold’, biti predstavljen u sljedećoj fazi čime će se potpuno zaokružiti novo Jonathanovo izdanje. Prva zamisao je bila da ‘To Love…’ sadrži sedam pjesama koje su snimljene u studijima York i GIS u suradnji s Matejom Zecom i Danielom Garciom, ali je grupa u konačnici odlučila uključiti i zadnju finiširanu pjesmu, ‘Allison’, realiziranu u studiju Marka Mrakovičića.

Koliko su se Jonathan kreativno razvili moglo se odlično čuti na prve dvije predstavljene skladbe – slojevitoj i moćnoj ‘Heaven’ te rasplesanoj ‘Who Lies To Whom’. Veliki koraci koje su napravili od nezaboravnog debuta ‘Bliss’ osjećaju se zapravo u svakom taktu novog albuma, od otvarajuće, aranžmansko bogate ‘Battles’ do umirujućih ‘Leaving Here’ i ‘Moments’ koji spadaju među njihova kreativno najjača ostvarenja. Na kraju izdanja fantastičnom ‘Allison’ otvaraju zapravo liniju prema nastavku, albumu ‘Or To Hold’ kojeg će snimati s Markom Mrakovčićem.

Popis gostujućih glazbenika donosi starog suradnika, saksofonista Ivana Kovačića Kovu te cijeli niz novih – Ana Jakšić i Diane Kovačić pjevale su prateće vokale, Tea Grubišić Mihalić, Eduard Kraljić i Sebastian Amadeo Mavrić su odsvirali violine, a Daniel Garcia i Darko Terlević klavijature.Sedam pjesama snimio je, producirao i masterirao Matej Zec, koji je i miksao ‘Leaving Here’ i ‘Heaven’. Miks na ‘Battles’, ‘Coming Again’, ‘Days’, ‘Moments’ i ‘Who Lies To Whom’ potpisuje Daniel Garcia. Autor naslovnice je Mislav Lešić aka Džedaj.

Jonathan su LAA bend.

JONATHAN: HEAVEN [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno