2 C
Vinkovci
Nedjelja, 4. prosinca 2022.

Jonathan – Who Lies To Whom (2016.)

Više od autora

- vl promo-mst_jonathan_who-lives-to-whom_2016_ST

Riječka grupa Jonathan predstavlja pjesmu ‘Who Lies To Whom’, drugi singl s nadolazećeg mini albuma ‘To Love…’ za koji je snimljen i videospot.

Nakon zapaženog prethodnika ‘Heaven’ Jonathan izlazak svog dugoočekivanog novog materijala najavljuje plesnijom i bržom ‘Who Lies To Whom’. Pjesma je već duže vremena dio standardnog koncertnog repertoara, pa ju je imala prilike čuti publiku u Zagrebu, Puli, Koprivnici, Motovunu…

Produkciju i mastering singla potpisuje Matej Zec, a miks Daniel Garcia. Režije se uhvatila naša najtraženija redateljica Marcella Zanki, direktor fotografije je Duje Kundić, a montažom se pozabavio Sandro Baraba. Spot je sniman proteklih tjedana u Rijeci, u studiju Kanala Ri. RIO Rijeka je Jonathanu dao odjela za potrebe snimanja spota, a na pozornici su im se pridružile djevojke iz plesnog studija Trinity & Co.

‘Who Lies To Whom’ druga je službeno objavljena pjesma s izdanja ‘To Love…’, mini albuma od 7 pjesama čiji izlazak je planiran u studenom. Bit će to prvi dio albuma čiji će drugi dio, nazvan ‘Or To Hold’ biti predstavljen u sljedećoj fazi čime će se potpuno zaokružiti novo Jonathanovo izdanje.

Prvi zagrebački koncert nakon novog singla benda će odsvirati u Saxu u subotu, 26. studenog. Ulaznice su u prodaju krenule u petak 4. studenog po cijeni od 40 kn, dok će na dan svirke za ulaz trebati izdvojiti 60 kn.

Jonathan su LAA bend.

JONATHAN: WHO LIES TO WHOM [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno