13 C
Vinkovci
Utorak, 21. ožujka 2023.

Još 35 dana do Adventa!!!

Više od autora

- vl promo-

Advent u Vinkovcima iz godine u godinu privlači sve veću pažnju javnosti.

Prošlogodišnje izdanje imalo je sve: klizalište veće od 100 četvornih metara, zabavni park, bogatu ponudu jela i pila, 20 glazbenih koncerata i sveukupno 40 različitih događanja! Prema ocjenama postjetitelja, i velikih i malih, lanjska zimska bajka zadovoljila je i one najizbirljivije među nama, a organizatore čini izuzetno ponosnim činjenica što se advent razvio u prepoznato međugeneracijsko okupljalište raznolikih profila ljudi – što, naposljetku, i jeste poanta Božića i božićnih blagdana!

U ugodnoj atmosferi i dobrom raspoloženju, družili su se brojni ljubitelji umjetnosti i tradicije, gurmani, oni željni zabave, ali i vjerskih sadržaja. Ove godine, učinit ćemo našu blagdansku priču još boljom!!!

Vinkovački Advent treću godinu donosi još više sadržaja, ali i ono što se ovih godina pokazalo kao potreba i veće klizalište. Dužinom od 50 metara konkuriramo i većim gradovima, a sve kako bi blagdansko vrijeme mogli provesti u svome gradu. Advent je vrijeme za obitelj i predbožićni ugođaj zato će sve biti tomu i podređeno, a vjerujemo kao će i za svakoga biti ponešto. Pješačka zona središte je događanja, a bogat je zabavni program kao i već tradicionalno paljenje Adventskih svijeća uz procesije župljana koji daje cjelokupnom programu i duhovnu, odnosno vjersku notu koju naš grad oduvijek njeguje. Pozivam Vas sve u Pješačku zonu od 30. studenog da budete dio bajke na Ledenom Orionu. Pješačku zonu od 30. studenog da budete dio bajke na Ledenom Orionu“, građanima je poručio gradonačelnik Vinkovaca, Ivan Bosančić.

Važno je za istaknuti kako je Advent u Vinkovcima – Ledeni Orion, po prvi puta ove godine poduprlo i Turističko vijeće Hrvatske turističke zajednice koje je prepoznalo vrijedan društveni, turistički i gospodarski aspekt manifestacije za Vukovarsko-srijemsku županiju, ali i šire!

Organizatori su najavili još bogatiji program ove godine, ali je naglasak ipak stavljen na iskazivanje interesa za najam prostora tijekom Adventa u Vinkovcima, koji traje od 30. studenog 2018. do 6. siječnja 2019. godine.

Pozivamo sve zainteresirane obrte, trgovačka društva, zadruge, udruge, domaće radinosti i poljoprivredna gospodarstva da do 15. studenoga rezerviraju kućice ili štandove za božićni sajam. Interes za prostorom je velik, stoga napominjemo svima da pisani iskaz dostave što prije na adresu Novosti. Također, pozivamo sve građane da nam se jave sa svojim prijedlozima programa ili manifestacija kako bismo dodatno učvrstili i obogatili program Adventa. Pomozite nam da i ove godine napravimo nezaboravnu zimsku čaroliju!“, izjavila je direktorica medijske tvrtke Novosti, Mirjam Jukić.

Pisane iskaze za najam prostora zainteresirane fizičke i pravne osobe mogu dostaviti na adresu Jurja Dalmatinca 29 ili na e-mail: prodaja@novosti.hr, dok svoje prijedloge, građani mogu ostaviti na info@adventvinkovci.com.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno