12 C
Vinkovci
Subota, 30. rujna 2023.

Još 55 dana do koncerta Iron Maidena u zagrebačkoj areni

Više od autora

- vl promo-

Nakon iznimno uspješne globalne turneje 2016/2017, Iron Maiden ponovno krenuli su na put i u 2018. U nizu arena i festivalskih nastupa po Europi u zagrebačku Arenu stižu 24. srpnja 2018.!

Koncept svjetske turneje The Legacy Of The Beast inspiriran je Maidenovom istoimenom mobilnom igrom i stripom, a pozornica i scenografija uključivat će niz različitih, ali međusobno povezanih “svjetova”, koji će popratiti set listu velikog izbora materijala iz osamdesetih godina i pregršt iznenađenja s kasnijih albuma, u svrhu postizanja raznolikosti.

Manadžer Maidena Rod Smallwood naglašava:

‘Temu ove History/Hits turneje odlučili smo temeljiti oko naslijeđa imena Legacy Of The Beast, koja savršeno služi svrsi dajući nam prostora da budemo kreativni i dobro se zabavimo, posebno s Eddiejem! Trenutno ne želim odati previše ali radimo radimo na nekoliko različitih scenografskih setova, a sve u skladu s tradicijom Maidena pa se nadamo priuštiti našim fanovima fantastičan doživljaj kada dođu vidjeti ovaj vrlo poseban show.’

Prodaja ulaznica krenula je u prodaju još u studenom prošle godine a ulaznice potražite putem linka www.eventim.hr i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno