9 C
Vinkovci
Utorak, 4. listopada 2022.

Još jedan novi spot odličnog zagrebačkog benda Pijano Bar

Više od autora

- vl promo-Zagrebački bend Pijano Bar predstavlja pjesmu posvećenu (prvenstveno) roniocima  – “Geronimo (za sve ronioce)”. Riječ je o posljednjem singlu i videospotu s aktualnog mini albuma “Mali album”.

“Geronimo je poziv na zaron u plavetne dubine mora, a ujedno i pitanje gdje danas, sutra idemo pod morsku razinu biti nalik ribi ili morskome konjiću. Geronimo je posveta i zahvala svim “ronilicama” i roniocima, ma gdje god bili. Geronimo je i pozdrav ekipi iz zagrebačkog kluba Geronimo, dragim humanitarcima i čistačima zagađenih morskih dubina širom Hrvatske. Geronimo je i evolucijski povratak pod vodu i u vodu iz koje smo jednom davno izašli.” – kaže Marko Kovačić – Kova, autor glazbe i teksta.

Glazbeni producenti su Hrvoje Prskalo i Marko First, videospot je snimio Adrian Jejčić, montirali i režirali Marin Maršić i Marko Kovačić Kova, a kolorirala Ema Giunio. Glavni glumac u ulozi Geronima je Kristian Gregurić, dok Ivi First i Marko Kovačić tumače turiste.

Pijano Bar se javnosti predstavio odličnim singlovima “Probajmo zajedno”, “Nasukan”, “Zemljo”, “Smiraj”, “Javlja radio” te “Na planinama”, koji je nastao u suradnji s grupom Picksiebner. Uz singlove, objavili su album posvete sastavu Valungari – “Pijano Bar svira Valungare (uživo kod Vidre)” te debitantski EP “Mali album”.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno