- Tekst se nastavlja ispod oglasa -
Prekosutra, u subotu 18. siječnja, Bruno & +40, vjerovatno najbolji vinkovački rock cover band, se sprema za novu svirku.
Povodom već tradicionalnog održavanja moto susreta, kojega u siječnju svake godine organizira Udruga hrvatskih branitelja (UHBM) – Istočna Slavonija i ove će godine, u dvorani u Novom Selu (Školska ulica, Vinkovci), sve nazočne zabavljati sad već prekaljeni Bruno i njegovi “vremešni Brunosi”!
Njihove odabir pjesama se najčešće bazira na yu i cro rock i pop glazbi 80-ih, pa će nas Bruno & +40 i u subotu podsjetiti na posljednje zlatno razdoblje velikih hitova Bijelo dugmeta, Atomskog skloništa, Divljih jagoda, Prljavog kazališta, Azre, Filma, Haustora, Leb i sol, Zane, Bajage, Zabranjenog pušenja, Ekatarine Velike, Električnog orgazma, Partibrejkersa, Psihomodo popa, Hladnog piva, Denis&Denis, Majki i drugih playmakera.
Bruno & +40, će izaći u sastavu Bruno Vučko na bubnju, Hrvoje Vučko na bas gitari, Darko Janjić na ritam gitari i vokalu, Krešimir Janošić Ramona na solo gitari, Goran Alerić na usnoj harmonici i vokalu, te njihova najnovija članica Sanda Čavar u ulozi pratećeg vokala.
Bit će to još jedan “Odlazak u noć” s Brunom & +40 koji su svakim svojim nastupom sve uigraniji i sigurniji u ono što rade a što su nam zorno potvrdili na svojoj posljednjoj svirci u Saloonu 28. prosinca prošle godine.
Unatoč vremenskim minusima, bajkeri, branitelji i gosti, pripremite se za vrelu noć !