24 C
Vinkovci
Četvrtak, 20. lipnja 2024.

Još jedan singl Solarova, pjesma se zove Karta!

Više od autora

- vl promo-

m_solarov-karta_novi-singl_ST

Pjesma ‘Karta’ novi je singl grupe Solarov. Singl je sniman u Beton studiju u Zagrebu, a za produkciju je zaslužan Marko Matijević Sekul koji je surađivao s bendom i na hit singlu ‘Treba mi’. Obje pjesme su masterirane u svjetski poznatom Skyline Tonfabrik studiju, a rad su talentiranog Kai Blankenberga kojeg ponajviše znamo preko suradnji sa Guano Apes, Liquido i Die Toten Hosen.

Sve u svemu, uvjerit ćete se da je ‘Karta’ još jedan kvalitetni uradak grupe Solarov koja polagano zauzima svoje mjesto na glazbenom nebu.


Pjesma je više nego zanimljiva jer govori o potencijalnom stanju svijesti čovjeka koji bi imao ‘kartu za još jedan krug’, odnosno koji bi nakon ovog života imao mogućnost da živi još jedanput. Možda bi razmišljao slično ili potpuno drugačije od Solarova, ali bi zasigurno ‘hodao sporije od svih’ kao što kaže pjesma.

Singl ”Karta” je zvukovni homage elektronskim utjecajima, koliko je to dopustivo u formi glazbene trojke i na čudan način podsjeća na njihove uzore koji nisu iz svijeta rock ‘n’ rolla, poput Depeche Mode ili New Order. Ima tamnu atmosferu, pa mislimo kako će se dobro uklopiti u nadolazeću jesen.

AUDIO: KARTA

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno