- Tekst se nastavlja ispod oglasa -
Podsjećamo vas kako je preostalo još samo tri dana do velikog Kandžijinog promotivnog koncerta na kojem će predstaviti svoj ni mjesec dana novi album naslovljen “Plafon”. Tu nam Božićnu poslasticu poklanja vrijedna ekipa iz Centra kulture Walkow (Hansa Dietricha Genschera 23c, Vinkovci) gdje će ova ekskluziva biti i predstavljena. Koncert se održava u petak 20. prosinca a happening započinje poslije 22:00 sata i trajat će do dugo u noć.
Ulaz je slobodan!!! 
Kandžija i Gole žene: spot “Državna sisa”, 2019. | Foto: Tin Majnarić
Kandžija je s Golim ženama objavio svoj sedmi studijski album, već spomenuti “Plafon” a kojega je već najavio odličnim i vrlo zapaženim singlovima i spotovima kakvi su “Magična butra”, “Seljak” te najnovijim “Državna sisa”.
Osim novog albuma, sigurno ćemo čuti i “ubitačne” brojeve Stjepka Galovića Kandžije poput “Nema labavo”, “Đuro”, “HŽ”, “Turbo kvart”, “Pištolj”, “Donji Miholjac”, “Bicikl”, “Trenerka i kožnjak”, “Rodbina” i mnogih drugih.
Kandžija je do sada objavio sedam albuma: “Narodnjaci” (2009.), “Koktel od rakije” (2011.), “Zlatne žbice” (2012.), “Folder s golim ženama (2014.), “Nema labavo” (2015.), “Beton” (2018.) i spomenuti aktualni i sasvim svježi “Plafon” (2019.).
Uz Kandžiju, čvrstu osnovu Golih žena čine: Matej Huljev na gitari koji je uz Kandžiju radio na većini pjesama, tu je i Tomislav Došen Toxara, Filip Mesarić na bubnju i Goran Pavlović na basu.
Vidimo se u petak u Walkowu…