14 C
Vinkovci
Četvrtak, 29. veljače 2024.

Josip Kuterovac novi predsjednik HNK Cibalia

Više od autora

- vl promo-
Novosti
Novosti
mario.brcic@novosti.hr

Nakon ostavke dosadašnjeg predsjednika Hrvatskog nogometnog kluba Cibalia, Tome Bobeka, sastao se Nadzorni odbor kluba, koji je prihvatio ostavku i imenovao novog predsjednika. Nakon sjednice Nadzornog odbora, Cibalia se javnosti obratila priopćenjem, kojeg prenosimo u cijelosti:

Na sjednici Nadzornog odbora Hrvatskog nogometnog kluba HNK Cibalia Vinkovci, prihvaćena je ostavka dosadašnjeg predsjednika kluba Tome Bobeka.

Članovi Nadzornog odbora u nastavku sjednice za novog su predsjednika Cibalije imenovali Josipa Kuterovca, koji će tu dužnost obnašati do kraja sezone 2017./ 2018, a na kraju tekuće sezone raspisat će se javni natječaj za novog predsjednika uprave Cibalije.

Kuterovac je dobro poznat u nogometnim krugovima, predsjednik je Županijskog nogometnog saveza Vukovarsko-srijemske županije i član je Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza. To je jedan od razloga što je Nadzorni odbor Cibalije odlučio dati povjerenje upravo njemu.


Prioriteti postavljeni pred novog predsjednika su ostanak u prvoj ligi, nastavak financijske konsolidacije kluba, te priprema kluba za proces dokapitalizacije i eventualni ulazak investitora. U prilog tome ide i činjenica kako Cibalia više nije u blokadi, a jučer je isplaćena jedna plaća igračima. Unatoč medijskim napisima, mišljenja su u Nadzornom odboru, opstanak Cibalije nije upitan.

Na kraju sjednice, članovi Nadzornog odbora dali su bezrezervnu podršku momčadi i treneru, i pozvali sve ljubitelje Cibalije da podrže igrače i stručni stožer u borbi za ostanak u prvoj ligi, gdje vinkovački nogomet i pripada.

 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno