20 C
Vinkovci
Subota, 10. lipnja 2023.

Josipa Lisac – Moja magija (2016.)

Više od autora

- vl promo-


mst_josipa-lisac_moja-magija_2016_ST

U studiju Croatia Recordsa Josipa Lisac snimila je novu pjesmu. ‘Moju magiju’ napisala je Alka Vuica, a skladao ju je basist slovenskog benda Siddharta, Jani Hace.

‘Lijepe pjesme su mi došle u moj svijet. Veselim se suradnji s ljudima koji su na neki način i specifični. Nisu svima tako dostupni pa me i to veseli, uvijek me prati ekskluziva. Da me ljudi ne bi shvatili kao prepotentnu, ali jednostavno izvlačim neke ljude koji nisu dostupni svima, ajmo to tako reć’, izjavila je Josipa Lisac.

Od njihove posljednje suradnje prošlo je 7 godina kada je isti tandem autorski potpisao jedan od njezinih velikih hitova ‘Živim po svome’.

‘Ja uvijek polazim iz samog sebe, prvo moram ja bit s nečim sretan, moram osjetit nešto kod toga što napravim onda tek ponudim nekom. A taj neko nije tek neko i kad Josipa osjeti da sam napravio nešto gdje se ona može čut onda se vjerojatno te energije susreću’, kaže Jani Hace, skladatelj i basist Siddharte


Alka Vuica potpisuje neke od njezinih najljepših pjesama, ali i jedan cijeli album iz 1983. ‘Hoću samo tebe’ bio je njezin veliki test i zadatak, kojemu je Alka bila na nivou, pa i više od toga, naglašava Josipa.

‘Na tom albumu rodile su se neke jako lijepe pjesme, ali jedna s kojom ja znam otvoriti koncerte uz Ave Mariju je ‘Da li sam ti rekla da te volim’. Evo to je ona. Ona je rekla da je promatrala mene i Karla i to je bila njoj inspiracija da te riječi samo poteku.’

Izdavač: Croatia Records, 2016.

VIDEO: MOJA MAGIJA (SPOT)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno