18 C
Vinkovci
Petak, 7. listopada 2022.

Julia Roberts i George Clooney ponovno zajedno u filmu “Ticket to Paradise”

Više od autora

- vl promo-Julia Roberts i George Clooney glumili su zajedno u filmovima “Oceanovih 11”, “Razvedi me zavedi me” i “Igra novca” a uskoro u svjetska kina stiže njihov novi, zajednički, projekt “Ticket to Paradise” koji je sniman u Australiji. Problem je što je film bio sniman u vrijeme pandemije koronavirusa te je Julia Roberts boravila sama u kući dok je Clooney bio sa suprugom Amal i djecom u susjednoj kući. U intervjuu za New York Times ispričala je kako su je Clooney i njegova obitelj spasili tijekom pandemije.

“Sve je počelo na otoku Hamilton, okruženi divljim pticama, Julia je imala kuću u blizini naše. Rano ujutro došao bi do njene kuće, donio bi joj šalicu kave. Ona je bila poput tete mojoj djeci”, rekao je Clooney na što se Julia Roberts nadovezala riječima “Clooney i njegova obitelj spasili su me od potpune usamljenosti i očaja. Bili smo u balonu, to je bilo najduže razdoblje moje odvojenosti od obitelji. Nisam provela tako puno vremena sama od svoje 25. godine”. Ona je otkrila da je oko 11. dana australske karantene Clooney već polako ludio. On je na to rekao “zato je alkohol izumljen” a Julia Roberts se nadovezala “ili keksi s komadićima čokolade”.

Snimanje filma “Ticket to Paradise” trpilo je odgode zbog pandemije koronavirusa zbog čega je glumačka ekipa odlučila odletjeti doma u Ameriku gdje su čekali da se cijela situacija smiri.

Priča filma, koji je režirao Ol Parker, vrti se oko Julie Roberts i Clooneya koji glume razvedeni par koji putuje zajedno na Bali kako bi zaustavili kći u pokušaju da napravi istu grešku koju su oni napravili 25 godina ranije. Film se u svjetskim kinima počinje prikazivati 21. listopada. (Dean Sinovčić, nacional.hr)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno