11 C
Vinkovci
Petak, 9. prosinca 2022.

Julianne Hough u svijetu bodybouildinga

Više od autora

- vl promo-

Prema pisanju portala Deadline, zvijezda TV serije ‘Dancing With The Stars’ i mjuzikla Grease Live!, Julianne Hough, priključila se glumačkoj postavi ostvarenja ‘Bigger’. Ona će portretirati kalifornijsku fitness pionirku, bodybuildericu i autoricu Betty Wader. Film će režirati George Gallo, scenarist ostvarenja ‘Loši dečki’ (1995.) i ‘Ponoćna utrka’ (1988.). Osim Houghove, u filmu će se pojaviti i Tyler Hoechlin, Aneurin Barnard i Kevin Durand. Početak snimanja zakazan je za studeni.

‘Bigger’ će biti biografija Benu i Joea Weidera, osnivača najpoznatijeg bodybuilding natjecanja Mr. Olympia, a koji je promijenio lice profesionalnog bodybuildinga. Djelomično će biti zasnovan i na njihovim memoarima ‘Brothers Of Iron: Buildings The Weider Empire’ iz 2006.

Za vrijeme Velike depresije, siromašno židovsko dijete sa sedam godina škole je pomoću dizanja utega razvilo vlastite mišiće što mu je vratilo samopouzdanje i nadu u bolji život. Dao je sebi obećanje da će veliku moć transformacije snage putem treniranja učiniti dostupnom svima i osigurati bodybuildingu slavu koju zaslužuje. Još kao klinac, Joe Weider je u sve uključio i svog mlađeg brata Bena, pa su braća Weider zajedno ostvarila stvari koje prevazilaze snove koje je Joe imao još dok je bio dijete. Joe je u njihovom domu pokrenuo svoj prvi bodybuilding časopis kada je imao samo sedamnaest godina, a časopis se s vremenom razvio u široku lepezu magazina koji su sa svojim edukacijskim materijalom dali ogroman doprinos razvoju bodybuildinga. Joe i Ben su zajednički osnovali i brojne kompanije koje su se bavile proizvodnjom i razvojom  opreme za bodybuilding, te proizvodnjom suplemenata koji se i danas služe kao dodatak u prehrani bodybuildera. Zaslužni su za to što je bodybuilding poznat i dobro organiziran sport koji je rasprostranjen diljem svijeta…. [Filmofil]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno