1 C
Vinkovci
Nedjelja, 29. siječnja 2023.

Juniori Aurelije započeli svoj put k obrani naslova

Više od autora

- vl promo-

Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Krenula je nova juniorska sezona, a juniori Aurelije prvu utakmicu odigrali su protiv ekipe Osijek Kelme. Unatoč vodstvu tijekom cijelog susreta, Osječani su izvukli neodlučeno, a krajnji rezultat bio je 5:5.

„U utakmici s Osijekom, koji ide na prvo mjesto, izgubili smo 2 boda. Cijelu utakmicu vodili smo, a zadnju minutu susreta igrali smo s igračem više kojeg nismo uspjeli iskoristiti. Imamo za čim žaliti, ali igrali smo protiv ekipe koja će se boriti za vrh i ovaj bod i nije toliko loš. Puno toga poklonili smo protivniku u obrani, a s druge strane teško zabijamo golove. Nismo nezadovoljni, ali da su 2 boda izgubljena, jesu”, komentirao je susret u Osijeku Kristian Šoštar, trener juniora Aurelije. Prošlu juniorsku sezonu prekinula je korona te je organizirana neslužbena završnica (nije bila pod HNS-om) koju su juniori Aurelije i osvojili pobjedom protiv Futsal Dinama 2:1.

U prvom dijelu sezone ima 14 ekipa te se jednokružno igra 13 kola nakon čega prve četiri ekipe idu u play off na dvije utakmice. Na taj način dobit će se tri prvoplasirane ekipe koje idu na državnu završnicu na kojoj sudjeluje najboljih 8 ekipa iz cijele Hrvatske. „Uvijek su nam ciljevi najveći, to je realnost, jednostavno smo najveća akademija u Slavoniji i cilj nam je uvijek najveća stepenica. Dobro smo se organizirali i snašli u ovoj situaciji gdje smo u nedostatku dvorane trenirali u Zari i na otvorenom kako bi ostali u natjecateljskoj formi. U slučaju da nam bude zabranjen ulazak u školske dvorane, a u gradu su sve školske dvorane, ići ćemo u Vukovar, Ivankovo pa čak i u Osijek samo da odigramo svoje utakmice”, rekao je Šoštar.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno