24 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 4. srpnja 2022.

Jurski svijet: Carstvo – pogled iza objektiva

Više od autora

- vl promo-


Ovog 6. lipnja dolazi kraj ere jedne od najpopularnijih franšiza. “Jurski Svijet: Carstvo” (Jurassic World: Dominion) će biti šesti film jurske franšize i ujedno njen finale.

Ponovno okupljeni, tri glavna lika iz prvog filma “Jurski Park” (1993.), Grant (Sam Neill), Ellie (Laura Dern) i Malcom (Jeff Goldblum) morat će udružiti snage kako bi spasili svijet jednom zauvijek.

Tematski park u kojemu je sve započelo nalazio se na otoku Nubar kraj obale Coste Rice. Ondje su klonirani dinosauri živjeli u ograđenom dijelu otoka kao dio turističke atrakcije.

JURSKI PARK: CARSTVO, 2022 | photo: Universal/screenshot

Ugledni stručnjaci, doktori Grant, Ellie i Malcom su pozvani kako bi doživjeli novitet u svijetu znanosti, no slijed nesretnih događaja doveo je do bijega dinosaura i tu započinje priča koja nas drži na rubu sjedala već dva desetljeća!

U nastavku pogledajte kako izgleda svijet u kojem su dinosauri preplavili Zemlju.

Redatelj filma je Colin Trevorrow a glavni glumci Chris Pratt i Bryce Dallas Howard  kao i zvijezde prve postave, spomenuta Laura Dern, Sam Neill i Jeff Goldblum sada govore o snimanju novog nastavka “Jurski svijet: carstvo”.

Radnja filma će započeti četiri godine nakon uništenja otoka Nubar. Dinosauri sada žive s ljudima diljem svijeta i otkrit ćemo koja će vrsta preživjeti. (izvor: Editus/t-portal)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno