28 C
Vinkovci
Utorak, 23. srpnja 2024.

Kadeti Aurelije uskraćeni za državnu završnicu

Više od autora

- vl promo-

Iz Splita je stigla pomalo neočekivana vijest o izbacivanju kadeta MNK Aurelia Futsal s državne završnice.

Vinkovački hakleri trebali su igrati u skupini A s MNK Fontex Junajted, MNK Gauni i MNK Autodijelovi Tokić. Prema informacijama, MNK Brod 035 je uložio žalbu, a odluka još nije donesena. Podsjetimo Žuti su protiv Broda 035 trebali odigrati direktni ogled za državnu završnicu, no Brođani se nisu pojavili te je utakmica, od strane povjerenika, registrirana rezultatom 3:0 za Aureliju.

„Iskreno, ne mogu vam puno reći. Stvar je u tome da je MNK Brod 035 uložio žalbu, a rok za donošenje odluke je 14 dana. Komisija za žalbe se uopće nije sastala i radi toga još nije donesena odluka da je netko u krivu ili u pravu. S obzirom na to da nisu donijeli odluku do prve utakmice, oni tumače da niti jedna momčad ne može ići dalje iako smo se savjetovali s odvjetnicima i pravnicima te prema svemu tome bi Aurelia trebala igrati sve dok nekakva žalba ne donese suprotnu odluku. Povjerenik je utakmicu registrirao 3:0 za Aureliju protiv Broda 035 i donio odluku da smo na završnici. Došli smo u Split na utakmicu, ali nam govore da ne možemo igrat. Nismo od nikoga ništa dobili, niti jedan službeni dokument. Više od ovoga ne znam, jedino što znam je da to pravno nije moguće i da imamo pravo na to da smo i mi oštećeni s te sportske strane”, rekao nam je trener Kristijan Šoštar.

Prenoćit će u Splitu za slučaj ako stigne drugačija odluka i budu mogli nastupiti na završnici, a u slučaju da ne dobiju nikakvu povratnu informaciju, vratit će se kući.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno