12 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. travnja 2024.

Kako opljačkati banku uz ritam glazbe?

Više od autora

- vl promo-

Vozač (Ovog ljeta u kinima) [St]

Baš poput svog neobičnog imena, Baby je jedinstven u svom poslu: naime, ne postoji bolji i brži vozač kada je u pitanju bijeg s mjesta zločina. Dok njegova ekipa pljačka banke, Baby sjedi za volanom svog nabrijanog automobila, strpljivo čekajući kolege prije nego što se svi zajedno bace u bijeg, ispunjavajući ‘slobodno’ vrijeme slušanjem raznovrsne glazbe preko svojih slušalica. Ovog ljeta u kina nam stiže zabavna akcijska triler komedija ‘Vozač’ (Baby Driver, 2017.), a mi vam ovim putem donosimo njezinu prvu kino najavu.

Baby je mladi i talentirani vozač automobila koji služe za bijeg nakon pljačke. Međutim, kada upozna djevojku svojih snova, Baby u novom poznanstvu vidi priliku za bijeg od kriminala. Ipak, nakon što ga mafijaš prisili da radi za njega, Baby se mora suočiti sa stvarnošću – pljačkom unaprijed osuđenom na propast koja će zaprijetiti njegovom životu, ljubavi i slobodi.

Film ‘Vozač’ režirao je Edgar Wright koji nam se do sada predstavio zabavnim filmovima kao što su ‘Shaun of the Dead’ i ‘Hot Fuzz’, a potpisao je i scenarij Marvelovog ‘Ant-Mana’. U svojoj novoj akcijskoj komediji okupio je zbilja impresivnu ekipu predvođenu oskarovcima Kevinom Spaceyjem i Jamiejem Foxxom, dobitnikom nagrada Zlatni globus i Emmy Jonom Hammom te mladim filmskim zvijezdama Anselom Elgortom i Lily James.


Akcijska komedija ‘Vozač’ inspirirana je glazbenim spotom ‘Blue Song’ elektronske skupine Mint Royale kojeg je sam Wright i režirao, a u kojem Noel Fielding glumi velikog ljubitelja glazbe koji je ujedno i vozač pljačkašima banaka. Ovo je također i prvi film u karijeri Edgara Wrighta koji je u cijelosti snimljen u SAD-u.

Film ‘Vozač’ u domaća kina stiže ovoga ljeta!

TRAILER TITLANI: VOZAČ [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno