23 C
Vinkovci
Subota, 25. lipnja 2022.

Kakvo bi to ljeto bilo bez Mangroovea?

Više od autora

- vl promo-
M - Mangroove - Ljeto bez nas - ST

Nakon objave albuma ‘Sami’ te niza zapaženih singlova skinutih s njega, zagrebački bend MANGROOVE spreman je za novu avanturu i skok u plesne vode. Uzeli su kraći predah nakon kojeg su snimili novi singl, pjesmu koja miriši na ljetni hit.

Snimanje novog singla, odvelo je Mangroove u ponovnu suradnju s producentom Zvonimirom Dusperom Dusom. Tekst i glazbu potpisuje kreativna jezgra benda, dobro uhodani, i sada već bračni duo, Starešinić / Veverec; glazbenu podršku dobili su od Tomija Novaka na gitari te Edija Grubišića na bubnjevima.

‘Ljeto bez nas’ opravdava status Mangroovea kao klupskog benda te ih predstavjla u neopterećenom, lepršavom i opuštenom svjetlu. Dodate li tome ugodan, baršunasti vokal Željke Veverec dobit ćete milozuvčan ljetni hit i pravo osvježenje bez obzira vozite li se u kipućem autu, ležuckate li na svjetlucavoj plaži ili ostajete u gradu zakriveni suncobranom uz taman rashlađeni koktel na vašem balkonu.

‘Ovoga puta svoju melodiju nemilosrdno sam prepustila Tonijevom aranžmanu i nestrpljivo iščekivala kako će ispasti. Mislim da se ni svjetska klupska scena ne bi posramila ove stvari’ – izjavila je Željka Veverec i nadovezala se – ‘Ova klupska tjeralica neopterećena je brojem vašeg kupaćeg kostima jer svake godine je ljeto. Ljeto dolazi i kada mi nismo spremni i onda kada izgubimo par ljeta u prolazu, ljeta su uvijek tu. Zato samo bez panike, može ljeto bez nas!’

‘Htio sam napraviti pjesmu koja će mi svirati dok plivam morem, dok se izležavam na suncu ili pijem kavu negdje uz more, u hladu i uz lagani povjetarac. I produkcijski  sam želio da bude na svjetskom nivou ravnopravna današnjoj modernoj klupskoj sceni. Obilato korištenje Mooga Voyagera mi je pomoglo da pjesmu lansiram u svemir, a zanimljiv tretman je dobila i akustična gitara za koju nikad ne biste rekli da je akustična’ – bio je iskren Toni Starešinić.

Fotografija Vanje Vučinić snimljene su u rashlađenom haustoru vrućeg Zagreba, a za prekrasnu ogrlicu na Željkinom vratu zadužen je Deni Design.

AUDIO: LJETO BEZ NAS

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno