5 C
Vinkovci
Srijeda, 30. studenoga 2022.

Kandidaturu za gradonačelnika Vinkovaca objavio vinkovački odvjetnik Tihomir Posavčić

Više od autora

- vl promo-


Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Konferenciju za medije na kojoj je objavio nezavisnu kandidaturu za gradonačelnika Vinkovaca na izborima 2021. godine jučer je održao vinkovački odvjetnik Tihomir Posavčić (33).
Posavčić je predstavio svoj program pod nazivom „Za Vinkovce i Vinkovčane”, koji je utemeljen na nekoliko ključnih poruka kao što su namjera smanjenja prireza, otvaranje vrata Grada poduzetnicima i investitorima te pružanje pomoći i poticaja mladim obiteljima.
Tri desetljeća kontinuirane vlasti jedne političke opcije, drži Posavčić, umjesto napretka Vinkovcima su donijele sve veće zaostajanje za ostatkom Hrvatske. „Naš grad, koji je dao tako veliki doprinos oslobođenju i samostalnosti Hrvatske u Domovinskom ratu, zaslužuje bolje”, istaknuo je Posavčić.
Oko sebe je, kako je kazao, okupio nezavisnu listu mladih, motiviranih, a već iskusnih i dokazanih ljudi, kojima je želja trgnuti iz učmalosti Vinkovce, ali i brojne druge povezane gradove i općine.
„Smatram da nitko ne bi trebao imati pravo na kritiku postojeće politike u gradu i političke garniture ako ne izlazi na izbore i ne glasa te ako ne pokuša svojim angažmanom u izbornom procesu promijeniti stvari na bolje i ukazati na nepravilnosti i probleme s kojima se svakodnevno susreću naši sugrađani i poduzetnici, što je moj osobni motiv za politički angažman”, istaknuo je Tihomir Posavčić.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno