19 C
Vinkovci
Petak, 27. svibnja 2022.

Kandžija objavio četvrti singl s albuma Nema labavo. Pištolj s Baretom!

Više od autora

- vl promo-
m_kandzija_bare_pistolj_cetvrti-singl_ST

Kandžija i Gole žene predstavljaju novi singl ‘Pištolj’ nastao u suradnji s legendarnim Goranom Baretom. Pjesma dolazi s prošlogodišnjeg albuma ‘Nema labavo’.

‘Pjesma se dosta istakla na albumu Nema labavo, koji je izašao prije taman godinu dana. Priča je o nekim teškim stvarima koje su u stvari na neki način i normalne, svakodnevne i svi ih znamo, i to je dio života, prolazimo to svi. Na refrenu gostuje Goran Bare, koji je taman odgovarao na pjesmu i super otpjevao tekst koji sam mu namijenio. Koliko god tvrda stvar bila, ima neko svjetlo, što sam i htio prenijeti. Za razliku od spota koji izgleda kao film, ali to ćete vidjeti kroz koji dan kad izlazi spot. Inače, primijetio sam neke komentare da bi voljeli čuti neku ozbiljnu stvar od nas, i eto je sad. Nemojte samo sad pisat da bi ipak neku neozbiljnu.’ – Kandžija

Tekst pjesme pisao je Kandžija, a za glazbu, koju je vokalnim dionicama upotpunio i Goran Bare, zaslužni su Branimir Tonkovac i Matej Huljev. Prateći videspot novog singla ‘Pištolj’ ft. Goran Bare sniman je u zagrebačkom klubu Sax, gdje je za video bio zadužen cijenjeni redatelj Staša Tomić, poznat po radu s izvođačima kao što su Repetitor, Punčke, Lollobrigida… Produkcijom se pozabavio Filip Meštrović, dok su scenarij zajedničkim snagama pisali Kandžija i Staša Tomić. Scenografijom se s druge strane pozabavio Boris Sekulić, s kojim je bend surađivao i na snimanju spota za pjesmu ‘Mače’. Uz spomenute suradnje, na snimanju pratećeg videospota zabilježene su i one s glumcima kao što su Željko Zebić, Josip Brekalo, Lucija Ivšić, Sven Biličić, Darijan Mišak, Doris Ilić, Vesna Surop , Dario Bionda,… Videospot singla ‘Pištolj’ očekujemo u petak 25. studenog.

Kako je i najavljeno, Kandžija i Gole žene klubsku sezonu otvorili su nastupom na 35. Brucošijadi FER-a, a nastavljaju nastupom u Osijeku, 26. studenog.

Album ‘Nema labavo’ objavljen je krajem 2015. i u rekordnom roku uhvatio je same vrhove godišnjih top lista najboljih izdanja 2015. S albuma su do sad objavljeni singlovi ‘Crkva’, ‘Đuro’, i naslovna ‘Nema Labavo’, a prateći videospotovi i dodatni video materijali dostupni su na službenom VEVO kanalu Kandžije i Golih žena.

KANDŽIJA I GOLE ŽENE FT. GORAN BARE: PIŠTOLJ [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno