29 C
Vinkovci
Utorak, 5. srpnja 2022.

Karate klub Ictus na natjecanju u Osijeku osvojio 16 medalja

Više od autora

- vl promo-


Osijek je bio domaćin 1. kola Otvorene lige koja se održala u sportskoj dvorani Gradski vrt, a Karate klub Ictus sudjelovao je s 13 natjecatelja koji su u Vinkovce donijeli 16 odličja.

S dvije srebrne medalje okitio se Luka Ćujo koji se borio u kategorijama juniora do 61 i 68 kilograma, dok je Milan Ćujo u kategoriji mlađih seniora i seniora do 75 kilograma stao na najviše postolje. Zatim, Adrian Buinac nastupio je kategoriji juniora +76 kilograma gdje je osvojio srebro, Erik Udarović u juniorskoj +76 kategoriji osvojio je zlatno odličje s kojim se također okiti i u kategoriji mlađih seniora +84 kilograma. Erikov brat, Leon Udarović, u kategoriji kadeta +70 te juniora do 76 osvojio je brončanu medalju s kojom se kući vratio i Luka Sičanica koji se natjecao u kategoriji dječaka od 13 do 14 godina do 64 kilograma. U istoj starosnoj kategoriji, ali +69 kilograma zlatno odličje je osvojio Petar Nol. Braća Ivano i Robert Vukojević natjecali su se kategoriji 13-14 godina do 54 odnosno 59 kilograma te su se obojica okitila broncom.

Osim u borbama, Ictus je svoje predstavnike imao i katama. U svom premijernom nastupu Jure Mustapić je osvojio srebrnu medalju u kategoriji dječaka do 12 godina 9-5 kyu, dok je Jakov Stević nastupivši u kategoriji dječaka do devet godina 9-7 kyu osvojio, također u premijernom nastupu, prvo mjesto. U kategoriji djevojčica do 14 godina Tricia Vujeva osvojila je brončanu medalju.

Sukladno ostvarenim rezultatima Ictus je zauzeo visoko sedmo mjesto od 18 klubova koji su nastupili u Osijeku.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno