U Rijeci je 17. i 18. listopada održano Prvenstvo Hrvatske u borbama za mlađe uzraste. Na turniru je nastupilo i 5 mladih članova Karate kluba “Vinkovci” koji su ostvarili vrlo zapažene rezultate. Osvojena su dva brončana odličja te dva plasmana 5. i 7. mjesto. Mislav Iličić osvojio je 3. mjesto u iznimno jakoj kategoriji 2009. godište – 40 kg, a Ivan Slaviček 3. mjesto u kategoriji 2012. godište – 24 kg. Filip Periša osvojio je 5. mjesto u kategoriji 2009. godište – 35 kg, a Lucija Martinović 7. mjesto u kategoriji 2007. godište – 54 kg. Zapažen nastup imala je i Lucija Slaviček u jakoj kategoriji 2009. godište – 36 kg.
„Veliki su ovo rezultati za Karate klub „Vinkovci” u mlađim dobnim skupinama, a da je bilo malo više koncentracije kod natjecatelja i sportske sreće zasigurno bi bili i bolji. Unatoč ždrijebu koji na Prvenstvu Hrvatske već tradicionalno “ne mazi” članove KK „Vinkovci”, zadovoljni smo ostvarenim rezultatima. Već treću godinu zaredom osvajamo državne medalje što je odraz pozitivnih promjena u klubu na svim razinama”, ističu u klubu.
Natjecatelji su nastupali pod vodstvom trenera Pamele Kordanovski i Jakova Šikića dok je Mladen Ivezić sudio na turniru. Prvenstvo Hrvatske za mlađe uzraste, ističu Vinkovčani, bilo je izvrsno organizirano uz poštivanje svih epidemioloških mjera.