33 C
Vinkovci
Petak, 19. kolovoza 2022.

Karate klub Vinkovci najbolji na Baranja openu

Više od autora

- vl promo-

Franjo Sorčik
Franjo Sorčik
franjo.sorcik@novosti.hr

Na “Baranja openu”, karete turniru koji protekloga vikenda održan u Belom Manastiru nastupili su i članovi Karate kluba Vinkovci.

Njih 14 je u konkurenciji 207 natjecatelja iz 15 klubova iz cijele države osvojilo ukupno 17 odličja od čega 8 zlata, 2 srebra i 7 bronci, pa su na taj način osigurali i prvo mjesto u ukupnom poretku.

Filip Periša osvojio je prvo mjesto u borbama u kategoriji mlađi učenici, a isti je uspjeh ponovio i u katama, dok je broncu uzeo u borbama, u kategoriji učenika do 30 kilograma. Lucija Martinović najbolja je bila u borbama za učenice do 44 kg, kao i borbama za mlađe kadetkinje do 45 kilograma. Josip Slaviček osvojio je prvo mjesto u borbama za mlađe kadete do 52kg i drugo mjesto u borbama za kadete do 52kg. Mislav Iličić najbolji je bio u borbama za učenike do 38kg, a Marko Martinović u katama za cicibane. Marko Marjanović zlato je osvojio u borbama za mlađe kadete u kategoriji preko 57kg, dok je Ivan Jurić zauzeo drugo mjesto u borbama za učenike do 30kg. Jakov Šebalj bio je treći u katama u kategoriji cicibani, a Sara Hasel taj je uspjeh ponovila u borbama za mlađe učenice do 28kg. Leo Kovačević bio je treći u katama za učenike, Ana Rozić u borbama za mlađe učenice, a Ivan Slaviček u borbama za mlađe učenike. Filip Jurić zauzeo je treće 3. mjesto u borbama za kadete do 57kg, a Lorena Varga sedmo mjesto u katama za učenice. Natjecatelji su nastupili pod vodstvom trenera Pamele Kordanovski i Jakova Šikića dok je ulogu suca na turniru obnašao majstor Mladen Ivezić.

Ovaj vrhunski rezultat ostvaren je uz pratnju brojnih roditelja i vjernih navijača te im se Karate klub Vinkovci ovom prilikom zahvaljuje na podršci. Kako ističu, ovo je samo jedan u nizu uspješnih rezultata u proteklom periodu koji su odraz brojnih pozitivnih promjena na svim razinama kluba.

Pozivaju i sve one koji žele postati dijelom ove uspješne karate obitelji da se prijave u klub, na adresu Kralja Zvonimira 68, Vinkovci (Fitness centar Zara, ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19:30 do 21:00 sat.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno