3 C
Vinkovci
Petak, 2. prosinca 2022.

Karate klub Vinkovci održao polaganje ispita za viša zvanja

Više od autora

- vl promo-Pod strogim epidemiološkim mjerama u dvorani Karate kluba Vinkovci održano je polaganje za viša zvanja.

Ukupno 27 kandidata polagalo je u šest KYU skupina, a konkretno se radi o 9. KYU (bijelo-žuti pojas) gdje je bilo deset polagača, 8. KYU (žuti pojas) gdje je sudjelovalo osam karatista, 7. KYU (narančasti pojas) za koji se borilo četiri polaznika, 6. KYU (crveni pojas) gdje je polagalo dvoje boraca, a jednak broj njih je polagao za 1. KYU (smeđe-crni pojas), dok je jedan sudionik polagao za 3. KYU (ljubičasti pojas).

Svi kandidati su pokazali visoku razinu znanja i uspješno su položili ispit pred komisijom koju su činili majstori karatea: licencirani ispitivač HKS-a Mladen Ivezić, Jakov Šikić, Pamela Joskić i Ivana Slaviček. Nakon odrađenog polaganja za pojaseve, Karate klub Vinkovci se okreće pripremama za nadolazeća natjecanja koja s nestrpljenjem iščekuje vrlo brojna, ali i talentirana ekipa.

Iz kluba poručuju kako svi koji su zainteresirani biti njihovim članom mogu to postati osobnim dolaskom u Fitnes centar Zara (2. kat) u stalnom terminima ponedjeljak, srijeda i petak od 19:30 do 21 sat.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno