28 C
Vinkovci
Utorak, 23. srpnja 2024.

Karate klubu Vinkovci 12 odličja u Belom Manastiru

Više od autora

- vl promo-

Održano je 6. kolo Otvorene karate lige OBŽ u Belom Manastiru. Ukupno je nastupilo 228 natjecatelja iz 17 klubova istočne Hrvatske, a među njima i Karate klub „Vinkovci” sa svojih 10 natjecatelja u borbama i katama pod vodstvom trenera Jakova Šikića i Josipa Županića.

Osvojili su ukupno 12 odličja, odnosno 5 zlata, 6 srebra i 1 broncu. Tako se Vito Vuić okitio s dvije zlatne medalje, a Martin Rončević jednim zlatom, kao i Mirna Šego, dok je Lucija  Martinović osvojila jedno zlato i srebro.

Marko Martinović i Eva Maloševac osvojili su po dva srebra, dok je Nikolini Slaviček pripalo jedno. Lucas Majstorović Lovrić završio je s broncom, dok su Ivan Slaviček i Anastazija Majstorović Lovrić bili peti.

Nakon uspješno odrađenog 6. kola Lige u Belom Manastiru, Karate klub “Vinkovci” nastavlja sa planiranim aktivnostima te ovim putem poziva sve zainteresirane da se priključe treninzima koji se održavaju u Fitness centru Zara (2. kat) – Kralja Zvonimira 68, Vinkovci – ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19:30 do 21 sat.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno