U nedjelju je u Osijeku održano 6. kolo Otvorene karate lige. Tom prilikom ukupno je nastupilo 286 natjecatelja iz 16 klubova naše regije.

Karate klub Vinkovci nastupio je s 22 natjecatelja u 51 kategoriji, a s ukupno osvojenih 45 odličja, od čega 16 zlata, 14 srebra i 15 bronci, u ovom su kolu, baš kao i u prošlom, ostvarili najbolji rezultat i time kolo prije kraja osigurali najmanje treće mjesto na tablici u ukupnom poretku lige.

Velik je to napredak i rezultat obzirom da je prošle sezone klub bio deveti. Prva mjesta u borbama osvojili su Josip Slaviček u kategoriji kadeti do 52 kilograma i juniori do 68 kilograma, Mislav Iličić u kategorijama učenici do 34 i 38 kilograma, Ivana Slaviček u kategorijama juniorke do 53 kilograma i u otvorenoj seniorskoj konkurenciji, Nika Đijan u kategoriji juniorke preko 59 kilograma i Luka Slaviček u kategoriji mlai kadeti do 41 kilograma. Ivan Jurić najbolji je bio u uzrastu učenici do 30 kilograma, a Lucija Slaviček među učenicima do 32 kilograma, baš kao i Lucija Martinović, ali u nešto većoj kategoriji, do 44 kiligrama. Prvo mjesto osvojio je i Jakov Šebalj u uzrastu mlađih učenika preko 38 kilograma.