28 C
Vinkovci
Srijeda, 27. rujna 2023.

Katarina Kozina Popović želi biti načelnica Nuštra

Više od autora

- vl promo-
Franjo Sorčik
Franjo Sorčik
franjo.sorcik@novosti.hr

Katarina Kozina Popović predstavila je svoju kandidaturu za prvu načelnicu općine Nuštar na predstojećim lokalnim izborima. U nadolazećem periodu i kampanji predstaviti će i neovisnu listu i program. Kaže da se na ovaj potez odlučila revoltirana stanjem u kojem se općina i mještani nalaze, ali još više zbog podrške mještana, koji su prepoznali njen dosadašnji rad i zalaganje za opće dobro. Od završetka školovanja, volontiranjem, prezentiranjem i radom u udrugama civilnog društva u Hrvatskoj i izvan nje, ali i zalaganjem u općinskom vijeću, isticala je da su joj mještani i dobrobit lokalne zajednice ispred svega te da će se boriti svim snagama za dobrobit svih.

“Naša općina može, mora i zaslužuje bolje. Svjedoci smo odljeva mladih, visokoobrazovanih, čitavih obitelji i razreda, depopulacije svih skupina, kao i nedostatka kvalitetnih radnih mjesta u svim sektorima i to je ono što ja hoću i mogu preokrenuti. Vrijeme osuda i podjela je prošlo, sad je trenutak da zasučemo rukave, da se udružimo i pokrenemo i da svi guramo u istom smjeru, za dobrobit svih nas i naše djece. Vjerujem i znam da je moguće da na ovom prostoru svi skupa živimo puno kvalitetnije, da možemo vratiti osmijeh na lice svima, da naša djeca mogu imati djetinjstvo kakvo smo mi imali, ali i bolje od toga. Želim da budemo podrška jedni drugima, radi budućnosti svih nas jer nam je želja za boljitkom svima zajednička. Neopterećena sam ideologijama i svjetonazorima i želim dati jednake šanse svima. Stvorit ću preduvjete i dati priliku za ostanak i opstanak, jer znam koje sve resurse imamo, a ne koristimo. Talenti i resursi moraju biti u funkciji, inače propadaju”, poručuje Katarina Kozina Popović.

Posebno je naglasila da mladima želi pokazati perspektivu i biti im podrška, kao i da želi biti servis i podrška svim mještanima. Zaključno je istaknula da želi surađivati sa svima i biti glas svakog mještana te pozvala sve zainteresirane da se priključe svojim idejama.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno