26 C
Vinkovci
Nedjelja, 23. lipnja 2024.

Keane za novi film Antonia Bayonea A Monster Calls

Više od autora

m_keane_tear-up-this-town_soundtrack_ST

Skupina Keane predstavlja potpuno novu pjesmu ‘Tear Up This Town’, nastalu za potrebe soundtracka filma ‘A Monster Calls’.

Film ‘A Monster Calls’ djelo je legendarnog španjolskog redatelja Juana Antonia Bayone a nastao je kao adaptacija novele Patricka Nessa. Za produkciju i tekst pjesme zaslužan je Tim Rice-Oxley, a pjesma je dobila i prateći videospot. Kako je Tim otkrio i na društvenim mrežama, njihovo prijateljstvo i suradnja započeli su prije nekoliko godina, kada je Bayona prisustvovao koncertu Keanea u Barceloni, da bi na kraju surađivali i na nagrađivanom videospotu za singl ‘Disconnected’.


m_keane_tear-up-this-town_soundtrack_cover‘Pisanje i snimanje pjesme ‘Tear Up This Town’  bilo je nevjerojatno iskustvo za mene. Prije dvije godine gledao sam neke rane snimke u Manchesteru, a imao sam i čast provesti dosta vremena na setu u Barceloni, pokušavajući razumjeti duh i emocije filma. Bayona i tim su veoma strastveni oko onog što rade, i bilo je puno promjena, morao sam vrijedno raditi kako bi pronašao pravi ton.’ – kaže Tim Rice-Oxley.
Rezultat napornog rada pjesma je ‘Tear Up This Town’ snimana u Londonu i Sussexu, a hrvatskoj je publici pjesma dostupna u digitalnom obliku.

KEANE: TEAR UP THIS TOWN [2016]

Povezani članci

Posljednje objavljeno