21 C
Vinkovci
Utorak, 30. svibnja 2023.

Keanu Reevesa ćemo gledati u romantičnoj komediji Siberia

Više od autora

- vl promo-


Siberia (Keanu Reves, glavni lik) [St]

Keanu Reeves prvo je najavljeno ime romantičnog trilera ‘Siberia’ kojeg režira Matthew Ross prema scenariju Scotta B. Smitha čija je knjiga ‘A Simple Plan’ bila bazom za istoimenu kriminalističku triler / dramu koja je svojevremeno bila nominirana za nagaradu Oscar.

Reeves će portretirati sumnjivog američkog trgovca dijamantima koji radi prodaje putuje u Rusiju. Na području Sibira sprijateljit će se sa vlasnikom lokalnog kafića.

Scott B. Smith napisao je i scenarij te izvorni materijal za horor ‘Ruševine’ (The Ruins, 2008.).

‘Siberia’ bi sa produkcijom trebala započeti tijekom godine, a producirat će ga Gabriela Bacher i Stephen Hamel.

Reevesa ćemo u budućnosti gledati u filmu ‘To The Bone’ koju je režirala Marti Noxon (Buffy ubojica vampira). U filmu, koji je odlično prošao na ovogodišnjem Sundanceu, osim Reevesa, pojavljuju se i Lily Collins, Carrie Preston, Lili Taylor, Alex Sharp i Liana Liberato. Baziran je na životu Marti Noxon i njenoj borbi sa anoreksijom, a prava je nedavno otkupio Netflix.

Prije nego što ‘To The Bone’ krene u kino distribuciju (planirana je tek za kolovoz ove godine), Reevesovi fanovi su u prilici gledati ga u njegovoj ulozi u filmu ‘John Wick 2’ koji u domaća kina stiže za tri dana. [Filmofil.ba]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno