Foto: Tanja Drobnjak
Autentični kruševački punk trio Keni nije mrtav, nedavno su objavili prvim singl benda pod nazivom “Venecijaneri”. Ta je pjesma ustvari najavni singl prvog albuma Kenija s čijim izdavanjem su dečki iz benda odlučili pričekati a bog čega će se isti pojaviti tijekom 2021. godine
U duhu blagdanske euforije, ili bar naznaka iste, i u kostantnom nedostatku koncerata, premijerno na njihovom Youtube kanalu našao se i prvi live session i pesma “Šolja tople kafe”.
Jedan od koncertno najaktivnijih sastava, godinu prije masovnog lockdowna proveo je kao neverending tour life, usporedo spremajući pjesme za prvi album. Energična trojka vješto kombinira čvrsti gitarstički zvuk kroz različiti glazbeni senzibilitete i žanrove, pružajući publici jedinstven koncertni doživljaj.
“Nedostaju nam nastupi. Kao neki vid zamene za to i kontakt sa publikom, pokrenuli smo live sesh. Biće tu svačega, a za početak sviramo pesmu “Šolja tople kafe”, verovatno prvi put za nešto veći broj ljudi.”
Ukoliko ste propustili,  tu je i nedavno objavljeni prvi službeni singl benda, spomenuti “Venecijaneri” koji se još uvijek nalazi na raznim playlistama diljem regije.