11 C
Vinkovci
Srijeda, 5. listopada 2022.

Keops Unplugged i gosti iznenađenja

Više od autora

- vl promo-Bend Keops ove će jeseni, 22. studenog, svojoj publici pružiti jedinstveni doživljaj prvim unplugged koncertom u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Neke od njihovih uspješnica, među kojima su ‘Od kada je otišla’, ‘Rat’, ‘Vjerujem u nas’ ili ‘Keops’, publika će čuti u posve novim aranžmanima, pripremljenim upravo za ovu priliku. Keops njeguje žestok zvuk po kojemu su i prepoznati, a trenutno rade na trećem studijskom albumu kojim se okreću još čvršćem i snažnijem zvuku, već predstavljenim najavnim singlom ‘Keops’. Osim što tim singlom okreću novu stranicu u karijeri, bend ima i novu postavu, koja će se publici premijerno predstaviti 22. studenog u Lisinskom.

Bend Keops svoju je diskografsku karijeru započeo 2012. godine istoimenim albumom prvijencem, a 2016. godine objavljen je i drugi studijski album pod nazivom ‘Lice sudbine’. Na oba se nalazi nekoliko uspješnica koje su ušle u radijski eter i na vodeće top liste u Hrvatskoj.

Keopsu će se na ovom jedinstvenom koncertu pridružiti i gosti iznenađenja, a zajedno će pripremiti pravu poslasticu svim ljubiteljima žestoke svirke u novom, drugačijem ruhu.

“Ovo je jedinstvena prilika da bend Keops čujete u jednom posve drugačijem izdanju te da se publika upozna s novim članovima, a bit će i gostiju koje ćemo uskoro najaviti. Mogu samo reći da je ovo za nas jedan posve novi i veliki izazov i da ćemo biti spremni odraditi ga na niuvou po kojem je Keops oduvijek i bio prepoznatljiv.” – Bruno Mičetić

Ulaznice za ‘Keops Unplugged’ su dostupne na ulaznice.hr

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno