23 C
Vinkovci
Subota, 25. lipnja 2022.

Kiko Bun novo je ime na svjetskoj reggae sceni

Više od autora

- vl promo-
m_kiko-bun_sticky-situation_single_ST

Nakon što je svoj trag ostavio pjesmama ‘Where I’m From’, ‘Alipanga’ te ‘Sometimes’, producent, pjevač i multiinstrumentalist Kiko Bun predstavlja novi singl ‘Sticky Situation’.

Iako su njegovi prvi glazbeni koraci vezani uz klasičnu glazbu te sviranje violine, londoner Kiko Bun se s vremenom okrenuo žanrovima kao što su reggae, soul, ska, salsa, hip hop…, a u tom tonu dolazi i njegov potpuno novi singl ‘Sticky Situation’ koji je dobio i prateći videospot.

Već spomenutom pjesmom ‘Sometimes’ Kiko je zaslužio podršku BBC Radio 1 i 1Xtra, kao i podršku publike koju je i više nego uspješno osvojio na festivalskim pozornicama kao što su Glastonbury, Bestival, Parklife, The Great Escape, Lovebox. Uz to sve, Kiko Bun je dobio i pozivnicu da podrži reggae bend The Wailers na njihovoj turneji, na što se osvrnu riječima – ‘Velika je čast i nevjerojatno iskustvo. Nikada neću to zaboraviti’.

Kiko Bun kaže da je novi album u nastajanju i da ga možemo očekivati uskoro, no još uvijek nije poznato puno informacija. U iščekivanju novog studijskog izdanja, hrvatskoj publici je u digitalnom obliku dostupna nova pjesma ‘Sticky Situation’.

VIDEO / STICKY SITUATION (SPOT)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno