29 C
Vinkovci
Četvrtak, 20. lipnja 2024.

Kino Urania nudi vam povratak u Jurski svijet

Više od autora

- vl promo-

Četiri godine nakon uništenja tematskog parka Jurski svijet, neaktivni otočni vulkan počne se vraćati u život. Owen (Chris Pratt) i Claire (Bryce Dallas Howard) organiziraju akciju spašavanja preostalih dinosaura od konačnog istrebljenja kojim im ova prirodna katastrofa prijeti. U svojoj misiji uskoro se suočavaju s užasavajućim novim vrstama divovskih dinosaura i dolaze do spoznaje o zavjeri koja prijeti čitavom planetu. Redateljsku palicu za novi nastavak nazvan “Pad kraljevstva”, ovaj put je preuzeo Juan Antonio Bayona, koji je najavio da će novi film biti mračniji, strašniji i napetiji od prethodnika, a graničiti će i s hororom. Također, redatelj naglašava kako će film ukazati i na probleme zaštite ugroženih vrsta, čime se povlači paralela sa zlostavljanjem i medicinskim eksperimentiranjem nad životinjama.

Novi filmski tjedan premijerno donosi nastavak popularnog “Jurskog svijeta: Pad kraljevstva” i biografsku dramu “Filmske zvijezde žive vječno”, a i dalje možete pogledati novi film iz Star Wars franšize “Solo: Priča iz Ratova zvijezda” i sinkroniziranu animaciju za najmlađe gledatelje “Prinčeva strana priče”.

Novi program kina Urania možete pogledati OVDJE.

U zlatno doba Hollywooda 40-ih i 50-ih, ime Glorije Grahame bilo je jedno od najpoznatijih svjetskih glumačkih imena. Od ovoga četvrtka, njezin turbulentan privatni život gledamo u Uraniji u hvaljenom i nagrađivanom filmu “Filmske zvijezde žive vječno” u kojoj ju je portretirala nezaboravna Annette Bening. Sama radnja ove prekrasne romantične drame prati razigranu, ali strastvenu vezu između Glorije i njezinog ljubavnika Petera Turnera. Ono što započne kao neobavezan ljubavni odnos ubrzo se pretvara u dubinsku povezanost, no uskoro će uzajamna strast i žudnja biti testirane van granica njihove kontrole…


“Solo: Priča iz Ratova zvijezda” je novi film iz svima omiljene Star Wars franšize koja priča dosad neispričanu priču o jednom od glavnih junaka – Hanu Solou. Tijekom avanture u mračnom podzemnom svijetu punom kriminala, Solo upoznaje svog budućeg kopilota Chewbaccu i susreće se s Landom Calrissianom godinama prije pridruživanja Pobunjenicima.

Svi znamo kako završavaju klasične bajke. Pepeljuga se uda za Princa, Snjeguljica se uda za Princa, a Uspavana ljepotica se uda za… ma, nije moguće… za Princa! Animirani i sinkronizirani film “Prinčeva strana priče” priča je o ukletom princu čijem neodoljivom šarmu ne može odoljeti nijedna djeva u Kraljevstvu. On kreće u veliku avanturu u društvu neobičnog stranca “Lennyja” koji je zapravo Lenore, jedina žena u zemlji koja je imuna na njegovu prokletstvo. No Princ to još ne zna…

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno