27 C
Vinkovci
Petak, 29. rujna 2023.

Kino večeri u gradskom parku

Više od autora

- vl promo-

Kolovoz je vrijeme promjena, a kao što smo prethodno najavili, omiljeno Vinkovačko ljeto ovog mjeseca dolazi u nešto drukčijim formatima. Predstavljamo program Kina na otvorenom koje se po prvi puta ove godine našlo na Ljetnom trgu.

Kino na otvorenom, svojim građanima, poklanja organizator i pokrovitelj Vinkovačkog ljeta, Grad Vinkovci, a posjetitelji će od petka pa sve do nedjelje moći uživati u projekcijama block-bustera pod krošnjama središnjeg gradskog parka. Kako bi doživljaj bio isti poput onoga u kino dvorani, pripremljeno je mega platno dimenzija 11×8.

Projekcije započinju od pola 9, a program obuhvaća sadržaje za najmlađe, ali i za one malo veće.

Tako se na repertoaru u petak našao odličan animirani film Lego Batman koji će ovog omiljenog junaka prikazati u nešto drukčijem svijetlu, naime u kockicama, a oni malo veći, moći će pogledati posljednju instalaciju u Spider-man franšizi, Povratak kući. Subotnji maraton otvara Mali šef, DreamWorksova uspješnica nominirana za prestižnu nagradu Oscar, a njega slijedi sedmi nastavak popularnog serijala Ratova zvijezda: Sila se budi. Priču u nedjelju zatvaraju projekcije Ledenog doba 5: Veliki udar i Marvelove akcijske komedije, Deadpool.

Također, sve projekcije za građane su besplatne.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno