19 C
Vinkovci
Subota, 24. rujna 2022.

Ključni album Alice in Chainsa “Dirt” dobiva reizdanje povodom 30. godišnjice objave

Više od autora

- vl promo-“Dirt” (1992.) je nedavno dobio peterostruki platinasti certifikat od RIAA, a reizdanje se dugo čekalo jer se nije tiskao zadnjih nekoliko godina. Ovo je i prvi put da album izlazi na dvostrukom vinilu.

Obožavatelji imaju mnoštvo opcija za kupnju novog izdanja remasteriranog zvuka. Uz standardni crni dvostruki vinil i druge varijante boja (trebaju biti objavljeni 23. rujna), bend nudi i masivni kolekcionarski box set (koji će biti dostupan krajem listopada).

Po maloprodajnoj cijeni koja iznosi otprilike 2.000,00 kn set uključuje dupli LP “Dirta” na prozirnom narančastom vinilu, CD s remasteriranim zvukom, četiri izložbena plakata, kvadratni poster od 24 inča s naslovnicom albuma i fotografijom benda, četiri različita printa omota albuma, knjigu Dirt od 80 stranica tvrdog uveza s nikad prije viđenim fotografijama, figuricu modela s naslovnice albuma koja pristaje vrhu vinilne ploče na gramofonu i pet 7-inčnih vinilnih singlova (“Them Bones”, “Down in a Hole”, “Rooster”, “Angry Chair”, i “Would?”). (izvor: ravnododna.com)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno