U subotu 6. travnja točno u podne grupa Kojoti  stiže u Dancing Bear shop kako bi uz druženje s fanovima, promotivnom prodajom i mini-koncertnim nastupom predstavili nedavno objavljen povratnički album “Sve je pod kontrolom?”

Sedamnaest godina čekali smo na povratak Kojota – grupe koja je 90-ih godina obilježila hrvatsku rock scenu albumima “Kojoti”, “Halucinacija” i “Sex Disco Kung Fu”.

Najprije su nas oborili s nogu prvim koncertnim pojavljivanjem početkom 2017. godine na festivalu Brijačnica, a zatim su odlučili snimiti novi album. I jesu! “Sve je pod kontrolom?” objavljen je 1. ožujka, nosi jedanaest pjesama, a glazbeni kritičari baš kao i publika dočekali su ovaj povratnički album pohvalama. I, sami Kojoti smatraju da je “Sve je pod kontrolom?” njihov najbolji i najzreliji album do sada.

Promocija u Dancing Bear shopu bit će podebljana promotivnom prodajom boxseta “Dragocjeno raskošno blisatavo”, LP-ja “Najboljih 11!” te, naravno, novog albuma. Cijene navedenih izdanja za tu će prigodu biti spuštene za 20 %.

Happening