-2 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 4. prosinca 2023.

Koncert Mr.Lee & IvaneSky u sklopu projekta Posvećenje proljeća u Muzeju suvremene umjetnosti

Više od autora

- vl promo-

Majstori glazbene inovacije i kreativnosti Mr.Lee & Ivanesky nastupit će u Muzeju suvremene umjetnosti u sklopu većeg umjetničkog projekta. Naime njihov koncert dio je multimedijalnog događanja imena ‘Posvećenje proljeća’.

Riječ je o glazbenom performansu autora Ivana Meseka u kojem sudjeluju i profesori i učenici Glazbene škole Varaždin koja ove godine obilježava 190 godišnjicu postojanja. Kroz slobodniju formu nastat će jedinstvena glazbena izvedba kojom se obilježava dolazak proljeća, rađanje novog života, tjeranje negativnosti i zazivanje nove pozitivne etape u životnom ciklusu drušva.

Tom prilikom bit će predstavljena  i monografija ‘Ivan Mesek’ u izdanju Muzeja suvremene umjetnosti Zagreb koja predstavlja 25 godina umjetničkog rada Ivana Meseka na području performansa, urbanih intervencija, instalacija i umjetničkih akcija.Finalni dio događanja je koncert glazbenog dvojca Mr.Lee & Ivanesky. ‘Riječ je o projektu životnog i kreativnog tandema Ivanke Mazurkijević i Damira Martinovića Mrleta o kojem publika i kritika imaju samo riječi hvale. Publika može očekivati vrhunsku izvedbu i inovativne glazbene svijetove koje predstavljaju dvoje poznatih glazbenika.

Uživati u multimedijalnog događanju i odličnoj glazbi možete posjetivši MSU ovaj petak, 23.ožujka od 18 sati!

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno