1 C
Vinkovci
Srijeda, 7. prosinca 2022.

Prije koncerta legendarnih Dinosaur Jr. band nam poklonio novi singl

Više od autora

- vl promo-m_dinosaur-jr_tiny_singl_ST

Američki indie heroji Dinosaur Jr. predstavili su novi singl ‘Tiny’ s nadolazećeg studijskog albuma ‘Give A Glimpse Of What Yer Not’ kojeg će našoj publici predstaviti u Tvornici kulture 24. lipnja. Bit će to njihovo prvo izdanje od fantastičnog ‘I Bet On Sky’ iz 2012. u sklopu čije turneje su također nastupali u Zagrebu.

‘Tiny’ je lansiran na pomalo neuobičajno svečan način, ali uz pokazivanje velikog respekta kojeg mnogobrojni glazbenici i mediji imaju prema bendu. Pjesma je premijerno izvedena na showu ‘Later… With Jools Holland’, a Henry Rollins snimio je poseban video u kojem hvali novi materijal.

Trio Dinosaur Jr. u sastavu J Mascis, Lou Barlow i Murph spada u red najutjecajnijih američkih, ali i svjetskih indie bendova posljednjih 30 godina. Karakterističan i moćan zvuk benda nošen izuzetno prepoznatljivim Mascisovim vokalom i nevjerojatnom energijom živih nastupa nisu se puno mijenjali od samih početaka pokazujući koliko su Dinosauri sigurni u svoju glazbu. U Tvornici kulture podsjetit će fanove na svoj doista prebogati katalog prepun fantastičnih dragulja kojima će se sigurno pridružiti ‘Tiny’ ostalih deset pjesama s novog izdanja.

Popis pjesama albuma ‘Give A Glimpse Of What Yet Not’: Goin Down / Tiny / Be A Part / I Told Everyone / Love Is… / Good To Know / I Walk For Miles / Lost All Day / Knocked Around / Mirror / Left/Right

Ulaznice u pretprodaji iznose 140 kn, a na dan koncerta 160 kn.

VIDEO: TINY (UŽIVO, LATER… WITH JOOLS HOLLAND)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno