1 C
Vinkovci
Srijeda, 7. prosinca 2022.

Kraj rujna bit će rezerviran za novi studijski album Vana Morrisona

Više od autora

- vl promo-m_van-morrison_keep-me-singing_krajem-rujna_ST_IS

Legendarni glazbenik, Van Morrison, krajem rujna će objaviti novi studijski album! Izdanje će se zvati ‘Keep Me Singing’ i bit će objavljeno 30. rujna, pod okriljem Caroline Records / Universal Music, a istog dana će biti objavljen i prvi singl s izdanja – pjesma ‘Too Late’.

Album je od danas u Hrvatskoj dostupan za digitalne prednarudžbe, putem Google Play servisa.

m_van-morrison_keep-me-singing_krajem-rujna_cover‘Keep Me Singing’ je Morrisonov 36. studijski album, a sadržavat će ukupno 13 pjesama – 12 originalnih, napisanih i izvedenih od strane Morrisona te obradu blues standarda ‘Share Your Love With Me’, koju originalno potpisuju Alfred Baggs i Don Robey, a koju su do sada u svojim izvedbama predstavili Aretha Franklin i Kenny Rogers. Za potrebe pjesme ‘Every Time I See A River’, Morrison je surađivao s cijenjenim tekstopiscem Donom Blackom, a produkciju čitavog izdanja potpisuje Van Morrison samostalno.

Uz najavu novog studijskog albuma, otkriveno je i kako će se legendarni glazbenik uputiti i na kratku turneju u Velikoj Britaniji, a zasada je potvrđeno sedam koncertnih datuma. Detaljne informacije o turneji i ulaznicama dostupne su na službenom webu.

Popis pjesama: Let It Rhyme / Every Time I See A River / Keep Me Singing / Out In The Cold Again / Memory Lane / The Pen Is Mightier Than The Sword / Holy Guardian Angel / Share Your Love With Me / In Tiburon / Look Beyond The Hill / Going Down To Bangor / Too Late / Caledonia Swing

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno