26 C
Vinkovci
Četvrtak, 25. srpnja 2024.

Krajem kolovoza izlazi novi album Celine Dion

Više od autora

- vl promo-

m_celine-dion_encore-un-soir_krajem-kolovoza_ST

Dana 26. kolovoza izaći če novi album Celine Dion ‘Encore un soir’ koji je nedavno najavljen i istoimenim singlom.

Za naslovnu pjesmu je zaslužan Jean-Jacques Goldman. Legendarni Francis Cabrel i Serge Lama su prvi put pisali pjesmu za Céline. Među tekstopiscima na albumu su već poznati suradnici, ali i nova imena: Jacques Veneruso, Grand Corps Malade, Zaho i Florent Mothe et Mutine.

Budući da je Quebec uvijek blizu srca slavne pjevačice, željela je odati počast bogatom glazbenom repertoaru toga grada. Stoga je reinterpretirala pjesmu ‘Ordinaire’ Marca Duprea, multiplatinastog glazbenika iz Quebeca koji je također surađivao na nadolazećem albumu Celine Dion.

Na albumu je i pjesma Daniela Picarda ‘A la plus haute branche’, odnosno pjesma koja je odabrana između 4000 prijavljenih pjesama na natječaju objavljenom na internetskoj stranici pjevačice.

Celine nakon rasprodanih koncerata u Parizu i Antwerpu, gdje ju je vidjelo ukupno 140 tisuća obožavatelja, nastavlja s turnejom. Održat će ukupno 28 koncerata u sljedećim gradovima: Montréalu (10 koncerata), Quebec Cityju (5 koncerata) i Trois-Rivièresu (2 koncerta).

VIDEO: ENCORE UN SOIR (LIVE IN PARIS 9/7/2016)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno