24 C
Vinkovci
Četvrtak, 20. lipnja 2024.

Kreativno smo i emocionalno vezani snimiti Crnu udovicu

Više od autora

- vl promo-

f_black-widow_dobit-ce-spin-off_ST

Brojni obožavatelji već su komentirali želju za pojavom više ženskih superjunakinja u Marvelovom svijetu, a nakon konkurentske Wonder Woman (DC), sada iščekujemo i Crnu udovicu. Iako kinodvorane trenutačno pune posjetitelji znatiželjni oko novog filma Kapetan Amerika: Civilni rat, u kreativnom Marvelu razmišljaju korak unaprijed.

Naime, njihov redatelj Kevin Feige u nedavnom intervjuu za Deadline, otkrio je da planiraju snimati film o jednoj od najboljih ubojica Marvela – Crnoj udovici. Za ulogu je rezervirana glumica Scarlett Johansson (31), koja ju vješto interpretira posljednjih godina.

‘Kreativno smo i emocionalno vezani snimiti Crnu udovicu. Mislimo da je izvrstan lik, a Scarlett ju prikazuje odlično. Ona je glavna Osvetnica i krije velike priče, bilo bi zabavno stvoriti franšizu iz toga’ – kaže Feige.

Glumica Scarlett Johansson u intervjuu za Collider ispričala je da je entuzijastična zbog te ideje.


‘Postoji prostor za samostalan film. Lik ima originalnu priču i zaista sam prava sretnica što sam imala priliku izgraditi lik Crne udovice. Spremna sam otkriti i neke njene skrivene strane’ – rekla je Scarlett.

Glumica je u svibnju gostovala i u američkoj emisiji Saturday Night Live, a tim povodom snimila je humorističnu najavu vjerojatnog filma.

Crna udovica na velikim ekranima debitirala je 2010. godine u filmu ‘Iron Man 2’, a gledateljima je donijela jedne od najsnažnijih i najranjivijih trenutaka franšiza. [Večernji.hr]

VIDEO: BLACK WIDOW FIGHT SCENES

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno