30 C
Vinkovci
Srijeda, 19. lipnja 2024.

Kreće pretprodaja ulaznica za film “Top Gun: Maverick”

Više od autora

- vl promo-

Čekanju je napokon došao kraj. “Top Gun: Maverick” u distribuciji Blitz filma stiže u kina pretpremijerno već od 24. svibnja u najprestižnijim kino formatima, a ulaznice za film možete kupiti već danas online ili na blagajnama kina.

Film je i prije same premijere izazvao nevjerojatan interes publike, što dokazuju rekordni pregledi svih trailera koji su objavljeni do sada, a reakcije gledatelja koji su ga imali prilike vidjeti na nedavno održanom CinemaConu u Las Vegasu su fantastične!

Fanovi će sigurno s oduševljenjem tako dočekali i objavu početka prodaje ulaznica koja je započela jučer 4. svibnja putem weba ili na blagajnama kina diljem Hrvatske.


Nakon više od trideset godina služenja kao jedan od najboljih pilota mornarice, Maverick je tamo gdje pripada, izbjegava napredovanje u čin koji bi ga “prizemljio”. Kad se nađe kako obučava odred maturanata Top Guna za specijaliziranu misiju, kakvu još niti jedan pilot nije vidio, Maverick susreće Bradleyja Bradshawa, sina svog pokojnog prijatelja, Nicka Bradshawa, zvanog “Goose”. Suočavajući se s neizvjesnom budućnošću i s duhovima svoje prošlosti, Maverick se uvlači u sukob s vlastitim najdubljim strahovima, koji će kulminirati misijom koja zahtijeva konačnu žrtvu od onih koji će biti izabrani da uzlete. “Top Gun: Maverick” je režirao Joseph Kosinski koji je s Cruiseom već surađivao na filmu “Oblivion”.

Tom Cruise će naravno ponoviti svoju ulogu Petea “Mavericka” Mitchella, Val Kilmer vraća se kao Tom “Iceman” Kazansky, dok će Miles Teller glumiti Bradleyja Bradshawa, sina Maverickovog pokojnog partnera Nicka “Goosea” Bradshawa. Ostatak glumačke postave u drugom dijelu čine Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman i Ed Harris.

Prve projekcije dakle kreću od 24. svibnja, a film će se moći pogledati i u IMAX® i 4D formatima.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno