20 C
Vinkovci
Petak, 7. listopada 2022.

Krivolovci u šumi kod Otoka ubili jelena i ukrali trofejne rogove

Više od autora

- vl promo-


Franjo Sorčik
Franjo Sorčik
franjo.sorcik@novosti.hr

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske utvrdili su identitet trećeg počinitelja nasilničkog ponašanja prema četvorici mladića 26. kolovoza oko 23,10 sati u ulici Vile Velebita u Vukovaru. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 25-godišnjakom iz Vinkovaca utvrđena je sumnja u počinjenje kaznenog djela Nasilničko ponašanje te je jučer, 10. rujna, uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Nadalje, u razdoblju od 5. do 10. rujna, u šumi kod Otoka, javljaju iz policije, nepoznati počinitelj je na neutvrđen način usmrtio jelena i otuđio trofejne rogove. Po procjeni lovočuvara, materijalna šteta pričinjena poduzeću za gospodarenje šumama u Republici Hrvatskoj iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

Slijedi kaznena prijava za kazneno djelo Protuzakoniti lov i ribolov. Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske evidentirane su dvije prometne nesreće, od čega jedna prometna nesreća u kojoj je nastupila samo materijalna šteta, u Bošnjacima te jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena, u Vinkovcima.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno