19 C
Vinkovci
Subota, 24. rujna 2022.

Kroz Tinker Labs školu djeca će dobiti širok spektar znanja

Više od autora

- vl promo-Tinker Labs je škola u kojoj mališani razvijaju i potiču istraživački i znanstveni duh koji kriju u sebi. Djeca su po prirodi radoznala, a Tinker omogućuje najmlađima da kroz predavanja i radionice istražuju svijet oko sebe, ponajviše kroz STEAM znanosti.

Škola koja kreće od jeseni nudi četiri tečaja, zatim kamp, ali i mogućnost proslave rođendana. Svi zainteresirani imaju besplatni ogledi sat u najbližem centru, samo je potrebno ispuniti formular. Tinker Tots je tečaj za djecu od četiri do šest godina i ciljano uvodi predškolce u svijet znanosti i istraživanja. Svakoga tjedna obučeni i certificirani učitelji kroz kreativne radionice za djecu vode učenike kroz aktivnosti i pokuse koji odgovaraju određenim područjima STEAM spektra.

Foto: Tinker Labs

Teme STEAM radionice uključuju: kemiju, geometriju, inženjerske izazove, anatomiju, životinjsko carstvo, uvod u fiziku, astronomiju i mnoge druge. Održava se jednom tjednu vremenu od 45 minuta, a djeca će kroz radionicu proći kroz 120 pokusa. Tinker Town je namijenjen djeci od 7. do 10. godine i uključuje 150 pokusa i 40 lekcija, traje 60 minuta i održava se jednom tjedno. Neke teme kroz koje učenici prolaze su geologija, magnetizam, aerodinamika, sunčev sustav.

Treći tečaj je Tinker World u kojemu djeca u dobi od 10 do 12 godina uče razumjeti svijet kroz povijest i geografiju.

Predavanje se održava jednom na tjedan u trajanju od 75 minuta. Posljednji projekt nosi naziv Tinker Verse u kojemu će učenici u dobu od 12 do 16 godina kroz 90 minuta nastave učiti o poduzetništvu, susrest će se s dizajniranjem prototipa, robotikom, obnovljivim izvorima energije.

Djeca će kroz Tinker Labs školu dobiti izrazito širok spektar znanja i raznih područja znanosti. Više detalja o samoj školi, ali i tečajevima za djecu može se pročitati na web stranici Tinker Labs, ali i putem Facebook stranice škole.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno