11 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. travnja 2024.

Krunoslav Tomljenović: Voditi trećeligaša veliki je izazov, ali smatram da sam dorastao tome

Više od autora

- vl promo-

NK Bedem Ivankovo ove zime doživio je promjenu na trenerskoj poziciji. Josip Raić-Sudar zbog privatno-poslovnih razloga napustio je trenersko mjesto, iako će nastaviti raditi u sportskom dijelu kluba, a zamijenio ga je Krunoslav Tomljenović.

„Nisam ni trenutka dvojio, tako da smo se vrlo brzo dogovorili. Rekao bih da sam u svojoj trenerskoj karijeri išao stepenicu po stepenicu. U međuvremenu sam završio UEFA A licencu i skupljao sam iskustvo. Naravno da je veliki izazov trenirati trećeligaša, ali mislim da sam dorastao tome“, rekao nam je Tomljenović dodavši kako je do sada trenirao pionire i juniore u Graničaru, a potom i seniore ceranskog Tomislava i Šokadije iz Babine Grede.

Iza novog trenera Bedema tjedan je dana rada, a istaknuo je kako su igrači motivirani za rad. Treninzi se održavaju na pomoćnom terenu i klupskoj teretani. „Imamo sve potrebne uvjete da se što bolje pripremimo za proljetni dio sezone i budemo “tvrd orah” za svakog protivnika. Što se tiče ambicija u proljetnom dijelu, definitivno želimo nastaviti u istom ritmu i zadržati se pri vrhu tablice“, dodaje.Trenerski debi na klupi novog kluba Tomljenović je imao u subotu protiv juniora Cibalije. Bedem je upisao pobjedu rezultatom 2:0, a strateg ivankovačkog kluba rekao nam je da može biti zadovoljan, s obzirom na to da su poneki igrači bili bolesni i ozlijeđeni.

Novoizabrani trener imao je i ranijeg doticaja s Bedemom, odnosno u igračkim danima nosio je dres ivankovačkog kluba. „Za Bedem sam igrao četiri sezone .I sada nakon 15 godina vraćam se u drugoj ulozi. Teško je izdvojiti nekakav poseban trenutak iz tog vremena, ali sama činjenica da sam igrao sa veličinama kao što su Jure Jurić, Simo Matanić, Boris Bogdan i Josip Raić- Sudar, govori kakva smo momčad bili“, prisjeća se.

Bedem se trenutno nalazi na četvrtom mjestu 3. NL – Istok, a u prvom kolu proljeća snage će odmjeriti s Tomislavom iz Cerne. Do tada će klub odigrati pripremne susrete protiv Čepina, županjskog Graničara, kao i generalku protiv Darde.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno