21 C
Vinkovci
Četvrtak, 29. rujna 2022.

Kultna Ruska obećanja ipak će dobiti nastavak

Više od autora

- vl promo-Body Croos (nastavak Ruskih obećanja) [St]

Briljantni i brutalni kriminalistički triler ‘Ruska obećanja’ (Eastern Promises, 2007.) redatelja Davida Cronenberga dobit će nastavak usprkos tome što je Cronenberg još 2012. izjavio da se takvo nešto neće zbiti. Scenarij za novi film trenutačno se vodi pod radnim nazivom ‘Body Cross’, a već su prošle dvije godine otkako je scenarist originala Steven Knight napisao ovaj novi. Knight je od tada radio kao scenarist na BBC-evim TV serijama ‘Peaky Blinders’ i najnovijoj ‘Taboo’.

Snimanje je zakazano za početak ožujka u Londonu, a Knight će sjediti i u redateljskoj stolici.

Malo je znano o radnji filma osim da se nastavlja na događaje iz originala: nesposobni podšef Kirill (Vincent Cassel) i dalje misli da su on i njegov podređeni Nikolai (Viggo Mortensen) naslijedili mafijaško carstvo od njegova oca, ne znajući da je Nikolai ustvari tajni agent ruske federalne sigurnosne službe…

Za sada nema informacija da li će Cronneberg biti umješan u produkciju filma, ali je jasno da je materijal u dobrim i sigurnim rukama Stevena Knighta, koji se dokazao kao redatelj filma ‘Locke’ u kojem je Tom Hardy odglumio fantastično i bio jedini lik u koji se pojavljuje u filmu.

Knight je inače izjavio da je scenarij nastavka Cronenbergovog filma iz 2007. mnogo bolji od originala. [Filmofil.ba]

TRAILER: RUSKA OBEĆANJA [2007]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno