Želite imati dres u kojem su igrali Luka Modrić, Ivan Rakitić i ostale zvijezde hrvatske reprezentacije, a pritom još donirati novac u humanitarne svrhe?  Priključite se u ovu humanitarnu akciju što prije jer Hrvatska nogometna reprezentacija prva je na svijetu koja sve nošene dresove s jedne natjecateljske utakmice daje na online aukciju u humanitarne svrhe.

Naime, nakon nedavno odigrane utakmice protiv Mađarske, članovi Hrvatske reprezentacije, svjetskih doprvaka, dali su dresove koje su nosili na utakmici za aukciju od koje će prihodi ići u Zakladu Vatreno srce, koju su osnovali i koju vode hrvatski reprezentativci i izbornici. Već niz godina, Vatreni putem Zaklade pomažu djeci i mladima, pa su tako prošle godine donirali značajna sredstva Klinici za dječje bolesti te akciji Korak u život.

Svi dresovi koji su nošeni na utakmici dostupni su za ponude na online aukciji na internetskoj stranici www.matchwornshirt.com. Od početka utakmice možete dati svoje ponude, a aukcija će završiti nakon četiri dana. Svi dresovi započeli su s cijenom od 89 eura, s uključenim troškom dostave bilo gdje na svijetu. Svaki dres ima oznaku utakmice Hrvatska – Mađarska i potpisan je od strane reprezentativca koji ga je nosio.

Uključite se u akciju, podržite rad zaklade Vatreno srce i priuštite sebi ili svojim najdražima uspomenu za cijeli život.